NL FR

Een islamitische
ontmoeting

ASSALAMU ALAYKUM
MIJN BROERS EN MIJN ZUSTERS

Site alleen bestemd voor leden van Muslim Conseil

Muslim Conseil is een ontmoetings- en uitwisselingsdienst die tot doel heeft het voor moslims gemakkelijker te maken om de zielsverwant te ontdekken in het verlangen om Gods wil te zien, godvrezend menselijk en moreel die van de islam zijn.

De islam waar we ons aan houden en waar we het over hebben, is niet de ene die aan beide kanten wordt geïnstrumentaliseerd, gepolitiseerd of zelfs op de markt gebracht, een islam die de gelukkige is, ver van alle fanatisme of extremisme, onze islam voor ons is hij het die gelijkheid, rechtvaardigheid en waardigheid heeft hersteld voor de hele mensheid.

We mogen in dit gemeenschapsaspect geen enkele vorm van communitarisme zien omdat we, hoewel stevig verankerd in onze identiteit, des te meer openstaan voor anderen en hen uitnodigen om elkaar te ontmoeten en alles uit te wisselen. door zichzelf te blijven.

De administratie staat open voor vragen, suggesties of voorstellen om de site zowel inhoudelijk als in vorm te verbeteren op voorwaarde dat ze goedbedoeld zijn.

LEES ZORGVULDIG DOOR